×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William in eigen land op vakantie

  Prins William in eigen land op vakantie

  Prins William en zijn vrouw Catherine houden hun vakantie dit jaar dicht bij huis. In augustus gaan de twee gewoon in Groot-Brittannië op vakantie.


  Volgens Vanity Fair nemen William en Catherine hun zoontje George mee naar Schotland in augustus, om prins Charles en zijn vrouw Camilla in hun Highland-huis te bezoeken. Ook nemen ze hem mee naar koningin Elizabeth en prins Philip in de zomerresidentie van de Britse koninklijke familie, Balmoral Castle.
  De rest van de tijd zullen William en Catherine in Norfolk doorbrengen, waar de laatste verbouwingen nog plaatsvinden rond hun nieuwe onderkomen, de Anmer Hall op het koninklijke landgoed Sandringham in het noorden van Engeland.
   

  31 juli 2014 - 13:04