×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William hint op komst tweede baby

  Prins William hint op komst tweede baby

  De geruchtenmolen rond eventuele gezinsuitbreiding voor de Britse prins William en zijn echtgenote Catherine draait overuren. Tijdens hun bezoek aan Nieuw-Zeeland zou William tussen neus en lippen door iets hebben gezegd waaruit blijkt dat prins George er binnenkort misschien echt een broertje of zusje bij krijgt.


  Tijdens een tour door het Nieuw-Zeelandse stadje Cambridge kreeg William een wollen sjaal cadeau, speciaal gemaakt voor zijn zoon George. Tegen Cynthia Read, de vrouw die de sjaal had gebreid, zou de prins vervolgens gezegd hebben: "Je moet er misschien wel snel weer één maken!" meldt Daily Mail. "De manier waarop William het zei was alsof hij me een geheimpje vertelde", aldus Read.

  13 april 2014 - 11:54