×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William heeft X Factor’

  Jurylid Britse talentenjacht onder de indruk

  Prins William heeft X Factor’

  Prins William heeft absoluut de X Factor. Dat zegt jurylid Louis Walsh na het zien van het optreden van de prins samen met Jon Bon Jovi en Taylor Swift afgelopen dinsdagavond. "Ik vind dat hij echt auditie moet doen voor onze show", aldus Walsh.


  "Hij heeft alles wat een ster moet hebben", gaat Louis verder. De hertog van Cambridge verraste zijn gasten door tijdens het Winter Whites Gala op Kensington Palace het nummer Livin' On a Prayer van Bon Jovi te zingen. Dit deed hij samen met Taylor Swift en Jon Bon Jovi zelf. De zanger liet na het optreden ook al weten dat hij verbaasd was over de zangkunsten van William.

  "Als hij ooit zijn baan op wil geven, kunnen we een single uitbrengen voor het goede doel. Ik verzeker je: die man kan zingen", aldus de zanger.

  Het optreden werd gehouden om geld in te zamelen voor dakloze jongeren. William is beschermheer van het goede doel Centrepoint. Om een tafeltje in de zaal te bemachtigen, moest een bedrag van 60.000 pond (bijna 72.000 euro) worden neergelegd.

  28 november 2013 - 10:40