×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William haalt kinderen op

  Prins William haalt kinderen op

  Prins William heeft zijn vrouw Catherine vandaag aan het einde van de middag even alleen gelaten om prins George en prinses Charlotte op te halen. Hij zwaaide blij naar alle toegestroomde pers en koningshuisfans toen hij het St. Mary's Hospital, waar Catherine vandaag beviel van hun derde kind, verliet.


  'Ik ben terug in een paar minuten', gaf William mee voordat hij de auto instapte. De prins kwam inderdaad snel terug. Even later arriveerde hij weer bij het ziekenhuis met George en Charlotte aan de hand. Zij konden daarna voor het eerst hun broertje bekijken.

  Volgens Britse media is het niet waarschijnlijk dat het gezin gezamenlijk weer naar buiten komt. Wel wordt verwacht dat William en Catherine samen even naar buiten komen om hun zoon aan de wereld te laten zien. Dat gebeurde ook bij de geboorte van George en Charlotte.

  23 april 2018 - 18:30