×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William grapt over teruglopende haarlijn

  Prins William grapt over teruglopende haarlijn

  De Britse prins William kreeg dinsdag de lachers op zijn hand toen hij tijdens een werkbezoek aan een café in Londen, gerund door een stichting voor daklozen, grapte over het nog weinige haar op zijn hoofd.


  De hertog van Cambridge had een korte ontmoeting met een stylist van de kapperszaak naast het café, maar moest hem teleurstellen dat hij weinig voor hem kon betekenen. 'Ik heb niet veel haar. Ik heb je dus ook niet veel te bieden', grapte William.

  De 35-jarige prins, tweede in lijn van troonopvolging, kreeg al relatief vroeg te maken met een terugtrekkende haargrens. Een familietrekje, want ook vader Charles en opa Philip zijn niet rijkelijk bedeeld. Ook prins Harry, de broer van William, begint al kalend te worden.

  Voor William bleef het overigens niet bij het cafébezoek alleen. De prins bezocht ook een meubel- en houtbewerkingsbedrijf waar daklozen aan de slag kunnen. William kreeg daar drie houten uiltjes cadeau, voor zijn kinderen George, Charlotte en het nog ongeboren prinsje of prinsesje. 'Een voor ieder, we willen niet dat er ruzie komt', aldus de manager van de organisatie.

  20 september 2017 - 11:15