×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William gewaarschuwd voor giftige boom

  Giftige goudenregen-boom op buitenverblijf'

  Prins William gewaarschuwd voor giftige boom

  Prins William en zijn vrouw Kate moeten goed uitkijken als ze hun twee kinderen laten buitenspelen bij Anmer Hall, hun buitenverblijf op het koninklijk landgoed Sandringham. De hertog en hertogin van Cambridge zijn volgens verschillende Britse media gewaarschuwd voor een giftige boom die vlakbij het huis staat.


  Het zou volgens de Britse krant Express gaan om een giftige goudenregen-boom. Volgens de krant zijn zowel de zaadjes, als de bladeren en de schors van de kleine boom giftig.

  De giftige boom werd toevallig ontdekt. Namelijk omdat er gekeken werd naar de mogelijkheden om een nieuwe tennisbaan in de tuin bij Anmer Hall aan te leggen. Als de tennisbaan er inderdaad komt, zal de goudenregen worden verwijderd, net als negen andere bomen of planten.

  20 augustus 2015 - 09:49