×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William getuige van borstreconstructie

  En verwijdering blaastumor

  Prins William getuige van borstreconstructie

  Prins William staat volgende week donderdag met z'n neus bovenop de operatietafel. De prins gaat als voorzitter van het Royal Marsden ziekenhuis in Londen meekijken bij een borstreconstructie en de verwijdering van een blaastumor.


  De prins moet voor de gelegenheid net als de artsen een mondkapje en een doktersjas aan, schrijft The Telegraph donderdag. Zijn echtgenote Kate zal naar alle waarschijnlijkheid niet bij de operatie zijn.

  Williams moeder prinses Diana woonde in 1998 ook een operatie bij. Toen werd een 8-jarig jongetje uit Kameroen, Arnaud Wambo, in het Harefield Hospital in het Britse Middlesex geopereerd aan een gaatje in zijn hart.

  31 oktober 2013 - 12:35