×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William geslaagd voor helikopterexamens

  Hertog van Cambridge na de zomer aan de slag op traumaheli

  Prins William geslaagd voor helikopterexamens

  Prins William begint deze zomer als piloot op de traumahelikopter. Volgens The Telegraph is de hertog van Cambridge geslaagd voor veertien examens die hij moest halen voordat hij aan zijn nieuwe baan kan beginnen.


  Volgens de krant krijgt prins William de komende tijd nog extra training, als hij terug is van zijn reis door Japan en China waar hij donderdag aan begon. Daarna kan hij starten bij de East Anglian Air Ambulance service. Deze organisatie is met traumahelikopters actief in de regio's rond de steden Cambridge en Norwich.

  Het wordt een fulltimebaan voor de prins. Hij wordt gewoon ingeroosterd, maar hij krijgt wel de tijd en ruimte om zijn koninklijke taken voort te kunnen zetten. Prins William werkte voorheen als Search & Rescue Pilot bij de Royal Air Force (RAF). Hij nam deel aan meer dan 150 reddingsoperaties. In september 2013 stopte hij hiermee.

  26 februari 2015 - 10:47