×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William en Kate bezoeken Sunderland

  Prins William en Kate bezoeken Sunderland

  De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben vandaag een bezoek gebracht aan Sunderland. Zij openden daar het nieuwe kunst- en cultuurcentrum in de voormalige brandweerkazerne The Fire Station. Ook bezochten zij de nieuwe brug Northern Spire.


  Voor het gebouw stonden hordes mensen uit te kijken naar het bezoek van de royals. In The Fire Station kreeg het koninklijk echtpaar van de directie een tour door het gebouw en muziek- en dansoptredens van kinderen te zien. De hertog en hertogin van Cambridge praatten na ontmoetingen met verscheidene werkgroepen nog even na in de bar van het gebouw.

  William en Catherine vervolgden hun uitje naar Sunderland met een bezoek aan de nieuwe brug, de Northern Spire. Daar kreeg Kate een bosje bloemen van een basisschoolleerlinge. De nieuwe brug, die nog niet af is, zorgt voor een betere verbinding tussen het centrum van Sunderland en de haven.

  21 februari 2018 - 16:24