×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William en Catherine zetten 3D-bril op

  Bij filmvoorstelling van David Attenborough

  Prins William en Catherine zetten 3D-bril op

  Prins William en zijn echtgenote Catherine bekeken de wereld woensdagavond door een 3D-bril. Ze bezochten de filmvoorstelling Natural History Museum Aliva 3D van David Attenborough.


  Lachend zetten ze de 3D-bril op om de film te gaan bekijken. De hertogin van Cambridge is sinds april dit jaar beschermvrouw van het museum. Ze maakte volgens Hello Magazine indruk met een jurk van Alice Temperley, dezelfde jurk droeg ze in januari bij de koninklijke première van de theatervoorstelling War Horse.

  De ouders van de kleine prins George hadden voorafgaande aan de filmvoorstelling een ontmoeting met Attenborough. De Britse zender Sky zendt de film volgend jaar uit op televisie.

  12 december 2013 - 13:32