×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William en Catherine pakken de bus

  Prins William en Catherine pakken de bus

  De Britse prins William en zijn echtgenote Catherine zaten donderdag met de Britse actrice Barbara Windsor in een openbare bus in Londen. De hertog en hertogin van Cambridge verrasten honderden forenzen met hun bustrip naar High Street Kensington. Op hun eindbestemming ontmoetten William en Kate militairen en vrijwilligers van Poppy Day. Jaarlijks wordt in het Verenigd Koninkrijk op 11 november het einde van de Eerste Wereldoorlog op 11 november 1918 herdacht. Poppy Day ofwel Klaproosdag is vernoemd naar een gedicht van de Canadese militaire arts John McCrae, waarin hij beschreef hoe er altijd weer klaprozen zouden bloeien op de slagvelden in Vlaanderen. McCrae kwam zelf tijdens de Eerste Wereldoorlog om het leven. In veel landen is het de gewoonte dat oorlogsveteranen een klaproos op hun revers dragen. Volgens Hello Magazine was het echtpaar in een opperbeste stemming terwijl ze met militairen spraken over de verkoop van de herinneringssymbolen. Catherine was gekleed in een rood-gekleurde jas van LK Bennett, prins William droeg een donker pak. Beiden droegen trots hun klaprozen.


  8 november 2013 - 01:15