×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William drijvende kracht achter noodfonds Corona

  De National Emergencies Trust gaat lokale organisaties steunen

  Prins William drijvende kracht achter noodfonds Corona

  Het speciale fonds werd vorig jaar al in het leven geroepen, maar was tot nu toe niet nodig.


  Omdat Corona ook in het Verenigd Koninkrijk steeds meer om zich heen grijpt, heeft prins William aangedrongen het fonds nu te gaan gebruiken. Met name om lokale goede doelen te steunen bij hun werk om (de gevolgen van) het virus in te perken.

  “De manier waarop lokale organisaties de getroffenen helpen, toont aan hoe goed onze waarden en humane aard zijn. De wil van het volk om in tijden van tragedie te helpen moet op de best mogelijke manier geregeld en gestuurd worden”, zegt William.  “Daarom was de oprichting van het National Emergencies Trust zo belangrijk.”

  Het geld dat via het fonds wordt opgehaald, wordt verdeeld onder een aantal hulporganisaties.

  https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1240325170939772933

  Lees ook:

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @KensingtonRoyal

  19 maart 2020 - 09:40