×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William diep getroffen door vliegramp

  Er zijn geen woorden voor de leegte die alle nabestaanden voelen'

  Prins William diep getroffen door vliegramp

  Prins William leeft mee met de nabestaanden van de vliegramp die donderdag plaatsvond in Oekraïne. De zoon van prins Charles was vrijdag aanwezig bij de onthulling van het standbeeld voor de bijzondere navigator en cartograaf Matthew Flinders in Londen. In de speech die hij daar gaf, sprak hij zijn medeleven uit.


  "Ik denk dat ik namens ons allemaal spreek als ik zeg dat ik diep getroffen ben door het nieuws over de ramp in Oekraïne. Er zijn geen woorden voor de leegte die alle nabestaanden voelen", aldus de hertog van Cambridge. "Zo snel na de verdwijning van het vliegtuig MH370 is dit een vreselijke tragedie voor de Australiërs en de Maleisische bevolking."

  "Mijn gedachten en die van mijn familieleden zijn op dit moment bij de nabestaanden."

  18 juli 2014 - 13:24