×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William denkt aan terugkeer naar Londen

  Prins William denkt aan terugkeer naar Londen

  Prins William en zijn vrouw Kate denken erover volgend jaar terug te verhuizen naar Kensington Palace in Londen. De hertog en hertogin van Cambridge zouden hun zoontje prins George al hebben ingeschreven voor een plek op de exclusieve Wetherby pre-pep school, waar William zelf ook enkele jaren naar toe is gegaan.


  Volgens de Britse krant The Telegraph staat William voor belangrijke beslissing. In maart loopt zijn tweejarig contract als helikopterpiloot af bij de East Anglia Air Ambulance. Verlenging van de overeenkomst zou betekenen dat hij met zijn gezin langer in Anmer Hall in Norfolk kan wonen, maar dat staat uitbreiding van zijn koninklijke taken in de weg.

  Met het ouder worden van koningin Elizabeth – in april hoopt ze 91 jaar te worden – is een grotere deelname van William aan de koninklijke werkzaamheden nodig. Bovendien wil zijn vader prins Charles het aantal werkende leden van de familie terugbrengen tot een kerngroep, met hoofdrollen voor William, Kate en Harry.

  Dat betekent volgens dat de prins naar Londen moet terugkeren. Kate zou zich daarmee al hebben verzoend en ook zij zal meer gaan werken.

  27 december 2016 - 17:23