×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William deelt nieuwe gezinsfoto

  Prins William deelt nieuwe gezinsfoto

  De Britse prins William heeft ter gelegenheid van de feestdagen een nieuwe foto van zijn gezin gedeeld. Het kiekje verscheen vrijdagochtend op social media.


  De gezinsfoto is eind oktober genomen in de tuin van Kensington Palace. William en zijn vrouw Catherine zitten gehurkt in het gras. De in mei geboren prinses Charlotte zit bij haar moeder op schoot, haar tweejarige broer George staat naast Catherine en Charlotte. In het gras voor het gezin ligt een rood speelgoedtreintje en een schoentje dat het kleine prinsesje heeft verloren.
  Fotograaf Chris Jelf liet aan The Guardian weten dat hij genoot van de fotoshoot met het ‘prachtige gezin’. “Maar je moet scherp zijn, want met kleine kinderen heb je niet lang. Ik hoop dat iedereen de foto mooi vindt en ik ben vereerd dat de hertog en hertogin besloten hebben deze met het publiek te delen.”
  William en Catherine delen het kiekje ter gelegenheid van de feestdagen. “Een vrolijk kerstfeest namens de hertog en hertogin van Cambridge, prins George en prinses Charlotte”, luidt de tekst die Kensington Palace twitterde. Via Instagram laat het echtpaar weten alle lieve berichten die ze over hun gezin hebben ontvangen enorm te waarderen en uit te kijken naar de eerste kerst met zijn vieren.

   

  18 december 2015 - 12:11