×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William breekt met reisprotocol

  Vliegt samen met George naar Australië en Nieuw-Zeeland

  Prins William breekt met reisprotocol

  Prins William en zijn vrouw Kate vliegen samen met hun zoon prins George als zij Australië en Nieuw-Zeeland bezoeken. Hierin breken ze met het koninklijke protocol, dat voorschrijft dat directe erfgenamen van de troon niet samen vliegen. Volgens The Mail on Sunday zal de uiteindelijke beslissing vlak voor de reis worden genomen.


  Een bron dichtbij het koppel vertelt aan de krant: ”Het is een lang stuk en het is duurder als ze apart vliegen. Er zou geen sprake van zijn dat ze aparte vluchten nemen.” De twee gaan waarschijnlijk 3,5 week weg en verwacht wordt dat de reis in april in Nieuw-Zeeland zal beginnen. Het zal het eerste officiële bezoek worden van Kate aan de landen. Voor prins George is het uiteraard de eerste keer dat hij meegaat op een officieel bezoek overzee. Tegen die tijd zal hij negen maanden oud zijn.Onlangs vroegen de hertog en hertogin van Cambridge een paspoort aan voor hun zoon. Hiermee kan hij onbezorgd mee met de trip. Dertig jaar geleden brachten de toen negen maanden oude William en zijn ouders prins Charles en prinses Diana eveneens een bezoek aan Nieuw-Zeeland en Australië.

  22 december 2013 - 17:45