×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William bijna neergeschoten

  Tijdens militaire oefening

  Prins William bijna neergeschoten

  Het had niet veel gescheeld of prins William was tijdens een militaire oefening neergeschoten. Dat werd bekend tijdens de rechtszaak tegen redacteuren van News of the World. BBC meldt dat de Britse krant de voicemails van Kate heeft afgeluisterd.


  In een van die voicemails zou te horen zijn geweest hoe William aan Kate vertelde dat hij bijna was geraakt tijdens een oefening met losse flodders. Dit bericht sprak hij in 2006 in, hij volgde toen een opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie van Sandhurst.

  In een ander voicemailbericht noemde de hertog van Cambridge zijn vrouw Kate liefkozend 'babykins'. De twee waren toen nog niet getrouwd. In weer een andere voicemail vraagt de zoon van prins Charles of Kate mee gaat jagen.

  Nadat alle schandalen rondom de krant naar buiten kwamen, is besloten om de krant op te heffen. Er wordt nu onderzoek gedaan naar het telefoontapschandaal.

  19 december 2013 - 13:21