×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William bezoekt zieke kinderen

  Prins William bezoekt zieke kinderen

  Prins William bracht donderdagmiddag een bezoek aan het Evelina London Children's Hospital in Londen.


  De Britse prins schudde de handen van patiëntjes en werd rondgeleid door legerveteranen die werk vonden in de gezondheidszorg dankzij Step into Health. Dit programma helpt voormalige militairen om een baan te vinden in de burgermaatschappij.

  Opvallend aan het bezoek van de hertog van Cambridge was zijn nieuwe kapsel: William was te zien met flink gemillimeterd haar.

  18 januari 2018 - 15:46