×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William aangekomen in Vietnam

  Prins William aangekomen in Vietnam

  Prins William is voor het eerst in zijn leven in Vietnam. De Britse prins is in het land voor een internationale conferentie over de bescherming van dieren in het wild. William arriveerde woensdag en had meteen een ontmoeting met de premier van het land, Nguyen Xuan Puc.


  William, die zich onder meer als ambassadeur van United for Wildlife en beschermheer van Tusk Trust inzet voor het behoud van bedreigde diersoorten, blijft twee dagen in Vietnam. Hij woont de International Wildlife Trade Conference bij, maar heeft ook tijd om Hanoi te verkennen. 'De hertog kijkt ernaar uit de stad te bezoeken', twitterde Kensington Palace dinsdag.

  William bezoekt in Hanoi een school, gaat naar een lokaal café en spreekt jong talent uit de kunst- en muziekwereld en het bedrijfsleven. Tegen premier Phuc zei de prins dat hij benieuwd is naar de verhalen over de inzet van Vietnam om wilde dieren te beschermen. In het land worden veel ivoren slagtanden en hoorns van neushoren verhandeld.

  16 november 2016 - 10:30