×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins van Wales bezoekt Wales

  Charles en Camilla begonnen aan jaarlijks bezoek

  Prins van Wales bezoekt Wales

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn maandag begonnen aan hun jaarlijkse bezoek aan Wales. Charles draagt als troonopvolger de titel Prins van Wales.


  Zijn echtgenote zou zich ‘prinses van Wales’ mogen noemen, maar doet dat niet uit respect voor haar in 1997 omgekomen voorgangster, Diana. Ze neemt genoegen met hertogin van Cornwall, naar één van de andere titels van Charles.

  Thema bij het een week durende bezoek aan Wales is het ‘vieren’ van verleden, heden en toekomst van het prinsdom. Charles en Camilla maken een hele serie uitstapjes vanuit hun onderkomen Llwynywermod nabij Llandovery.

  Als eerste op de agenda stond maandag een bezoek aan drie succesvolle familiebedrijven, zoals Cnwd in Cross Hands dat met lokale ingrediënten voedsel produceert. Charles en Camilla gaan ook naar de kaasmakerij Caws Cenarth en naar Melin Tregwynt waar een oude wolmakerij werk biedt aan 30 mensen die textiel maken.

  30 juni 2014 - 15:28