×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip zegt afspraak af

  Prins Philip zegt afspraak af

  Prins Philip heeft zich afgemeld voor zijn eerstvolgende publieke optreden. De 94-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth gaat dinsdag op doktersadvies niet naar de herdenking van de Slag om Jutland.


  Buckingham Palace laat in een persverklaring aan E! News weten dat prinses Anne de koninklijke familie nu zal vertegenwoordigen bij de plechtigheden in het noordoosten van Schotland.

  Prins Philip, die vooralsnog geen andere afspraken heeft afgezegd, werd in augustus 2012 opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen. Sindsdien doet de hoogbejaarde prins het wat rustiger aan.

  30 mei 2016 - 20:08