×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip weer met Queen mee

  De prins woont de bijeenkomst bij als lid van de orde

  Prins Philip weer met Queen mee

  Hij ging bijna twee jaar geleden met pensioen, maar verscheen dinsdag toch weer aan de zijde van zijn vrouw. Koningin Elizabeth kreeg tijdens een lunchbijeenkomst met leden van de Order of Merit gezelschap van haar man prins Philip. Het was de eerste keer dat de 97-jarige prins zich liet zien na zijn auto-ongeluk op Sandringham.

  Philip schoof aan omdat ook hij lid is van de Order of Merit, sinds 1968. De onderscheiding wordt toegekend voor bijzondere verdiensten in bijvoorbeeld kunst, wetenschap, cultuur of literatuur. Tijdens de bijeenkomst in Windsor Castle nam Philip onder meer de tijd voor een praatje met David Attenborough, ook lid van de orde.

  Philip besloot in 2017 met pensioen te gaan en verschijnt sindsdien nog maar nauwelijks in het openbaar. Wel is hij van de partij bij familieaangelegenheden zoals bruiloften. De hoogbejaarde prins maakte in januari een flinke smak toen hij op koninklijk landgoed Sandringham betrokken was bij een aanrijding. Philips Land Rover kantelde toen hij tegen een andere auto botste, maar de prins kwam er zonder kleerscheuren van af. De andere bestuurder was licht gewond.

  8 mei 2019 - 09:37