×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip weer lopend naar de kerk

  Prins Philip weer lopend naar de kerk

  Prins Philip blijft op hoge leeftijd actief. Waar zijn vrouw koningin Elizabeth gisteren weer per auto naar de kerk ging, koos Philip voor de benenwagen.


  De hertog van Edinburgh legde het stukje van de winterresidentie van Elizabeth en Philip naar St. Mary Magdalene Church in Sandringham net als in de afgelopen weken te voet af. Philip, die in juni 97 jaar wordt, praatte opgewekt met een vriend die hem vergezelde. Hij was opnieuw gekleed in een warme lange jas, zo is te zien op foto's van de Daily Mail. Elizabeth koos op haar beurt voor een fleurig fuchsia-kleurig pak.

  Elizabeth en Philip brengen de wintermaanden traditiegetrouw door op het landgoed Sandringham in Norfolk. De twee blijven doorgaans tot de eerste week van februari. Daar gedenkt Elizabeth haar vader koning George VI, die op 6 februari 1952 op het landgoed overleed.

  15 januari 2018 - 09:47