×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip viert 93e verjaardag

  Echtgenoot van koningin Elizabeth heeft drukke week

  Prins Philip viert 93e verjaardag

  Prins Philip wordt dinsdag 93 jaar. De echtgenoot van de Britse koningin Elizabeth viert zijn verjaardag dinsdagmiddag tijdens een tuinfeest op Buckingham Palace waar 8000 gasten voor zijn uitgenodigd, weet The Telegraph.


  Ondanks zijn leeftijd lijkt het er niet op dat de hertog van Edinburgh het rustig aan gaat doen. Prins Philip, die zijn verjaardag vorig jaar nog in het ziekenhuis doorbracht voor een kijkoperatie, heeft een overvolle agenda deze week. Woensdag is hij gastheer bij een diner op Windsor Castle, donderdag reikt hij medailles uit in Duitsland en vrijdag is hij aanwezig bij een conferentie op Buckingham Palace. Zaterdag viert Philip de officiële verjaardag van zijn echtgenote met de jaarlijkse militaire Trooping The Colour-parade in Londen.

  Prins Philip werd op 10 juni 1921 op Korfoe geboren als prins van Griekenland en Denemarken. Kort voor zijn huwelijk met Elizabeth in 1947 deed hij afstand van zijn Griekse en Deense titels en werd hij Brits staatsburger. Na het huwelijk kreeg hij de titel hertog van Edinburgh.

  10 juni 2014 - 13:18