×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip ontvangt waarschuwing politie

  De prins droeg na ongeval weer geen gordel

  Prins Philip ontvangt waarschuwing politie

  De politie in Norfolk heeft prins Philip (97) een reprimande gegeven omdat hij zaterdag geen veiligheidsgordel droeg bij het autorijden. Dat meldt de BBC. De prins was door fotografen van de tabloids gefotografeerd bij de ingang van het koninklijk landgoed Sandringham.


  De opnamen zorgden voor een storm van kritiek op het onverantwoordelijk gedrag van de hertog van Edinburgh. Die had donderdag nog een aanrijding veroorzaakt. ,,De chauffeur heeft passende woorden van advies gekregen. Dat doen we altijd wanneer we bekend zijn met opnamen die dit soort overtredingen tonen”, aldus een woordvoerder van de lokale politie. Het onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval loopt nog. Volgens getuigen kwam de prins uit een zijweg van de A149 bij Sandringham en trok hij op zonder rekening te houden met aankomend verkeer. ,,Ik was een dwaas”, zou hij na het ongeluk, waarbij zijn Land Rover kantelde, hebben gezegd. De inzittenden van de Kia waar hij mee botste raakten licht gewond. De baby in de auto bleef ongedeerd.

  20 januari 2019 - 11:06