×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip ontvangt acteur Tom Cruise

  Prins Philip ontvangt acteur Tom Cruise

  De Britse prins Philip heeft woensdag Hollywoodacteur Tom Cruise ontmoet. Dat meldde de koninklijke familie op Twitter.


  De kennismaking vond plaats tijdens een diner ter ere van het 75-jarig bestaan van de stichting Outward Bound, die jongeren aanspoort buitenactiviteiten te ondernemen. De hertog van Edinburgh is beschermheer van die organisatie. Ook Cruise steunt Outward Bound.

  De koninklijke familie deelde op Twitter een foto van een onderonsje tussen de acteur (54) en de prins (95). De komst van Cruise was niet van tevoren aangekondigd. Het was de eerste keer dat hij een bijeenkomst voor Outward Bound bijwoonde.

  9 maart 2017 - 09:08