×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip onderscheidt Britse militairen

  Na missie in Afghanistan

  Prins Philip onderscheidt Britse militairen

  De hertog van Edinburgh heeft Britse militairen verwelkomd die terug zijn van hun missie in Afghanistan. De 93-jarige prins Philip speldde zo'n honderd militairen een campagnemedaille op om hen te bedanken voor hun werkzaamheden in het Centraal-Aziatische land. Hij deed dat in het Duitse Sennelager, waar de eenheid waartoe de militairen behoren is gelegerd.


  De militairen togen in juni naar Afghanistan. Ze behoren tot een van de laatste eenheden die in Afghanistan heeft deelgenomen aan een gevechtsmissie. Eind vorige maand verlieten alle Britse militairen kamp Bastion, de belangrijkste Britse militaire basis in Afghanistan. Britse en Amerikaanse militairen droegen de basis in de provincie Helmand tijdens een ceremonie over aan Afghaanse functionarissen.

  De militairen die een campagnemedaille kregen, moesten activiteiten van opstandelingen verstoren en voor veiligheid zorgen in de provincie. Prins Philip bedankte hen en zei: ''Ik weet zeker dat jullie familie en vrienden heel blij zijn om jullie weer te zien."

  20 november 2014 - 10:27