×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip onder het mes voor heup

  Prins Philip onder het mes voor heup

  Prins Philip is opgenomen in het ziekenhuis voor een operatie aan zijn heup. De echtgenoot van koningin Elizabeth zal woensdag worden geopereerd in het King Edward VII Hospital in de Londense wijk Marylebone.


  De 96-jarige Philip liet vanwege zijn heupklachten op Witte Donderdag al verstek gaan bij de traditionele 'Maundy Thursday'-dienst in de privékerk bij Windsor Castle. Ook de paasdienst op zondag in St. George's Chapel werd zonder de prins gehouden.

  Prins Philip trok zich vanwege zijn zwakke gezondheid in het najaar al terug uit het openbare leven. Hij verschijnt nog maar zeer zelden in het openbaar.

  In een verklaring liet Buckingham Palace weten: "Zijne Koninklijke Hoogheid De hertog van Edinburgh werd vanmiddag opgenomen in het King Edward VII-ziekenhuis in Londen, voor een geplande operatie aan zijn heup, die morgen zal plaatsvinden. Verdere updates volgen, indien nodig."

  3 april 2018 - 20:12