×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip bezoekt jarige achterkleinzoon George

  Verjaardagsfeest in Anmer Hall

  Prins Philip bezoekt jarige achterkleinzoon George

  Prins Philip, de man van koningin Elizabeth, heeft woensdag een bezoekje gebracht aan zijn achterkleinkind prins George. De zoon van prins William en Catherine vierde zijn tweede verjaardag.


  De Britse krant Express heeft een foto van prins Philip die in een auto aankomt bij Anmer Hall, het huis waar William en Catherine momenteel met hun kinderen wonen. Volgens de krant was het bezoek van de hertog van Edinburgh een verrassing voor het kleine jongetje. Prins Philip (94) zou ongeveer een half uurtje zijn gebleven op het feestje waar volgens Express ook veel kinderen aanwezig waren.

  Andere aanwezigen waren natuurlijk William, die een dag vrij had van zijn werk, en Catherine. Ook de moeder van Catherine, Carole, zou er zijn geweest. Net als wat vrienden van het stel.

  Kensington Palace, de residentie van William en Catherine in Londen, deelde een nieuwe foto van George via het officiële Twitteraccount om de feestelijke dag te vieren. Het plaatje, genomen door Mario Testino, laat het prinsje al lachend in de armen van zijn vader zien.

  23 juli 2015 - 10:02