×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip (92) energiek bij paardenshow

  Britse prins-gemaal geniet van spektakel

  Prins Philip (92) energiek bij paardenshow

  De Britse prins Philip mag dan volgende maand 93 worden, hij laat zich niet door zijn leeftijd belemmeren. Donderdagmiddag bezocht de man van koningin Elizabeth de Royal Windsor Horse Show, waar hij zichtbaar genoot van al het spektakel.


  Hij kletste volgens de Britse media honderduit met verschillende deelnemers, reikte prijzen uit, ontfermde zich over de paarden en besteeg zelf de bok voor een rondje met een vierspan.

  De hertog van Edinburgh is altijd een liefhebber geweest van de paardensport. Hij bezocht het grootste hippische evenement van Groot-Brittannië donderdag alleen. Woensdag was zijn echtgenote (88) aanwezig bij de officiële opening van het jaarlijkse festijn op het terrein van Windsor Castle, dat nog tot en met zondag duurt.

  16 mei 2014 - 11:04