×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins kiest Sydney als basis Australië-reis’

  Prins George waarschijnlijk mee

  Prins kiest Sydney als basis Australië-reis’

  Prins William en zijn vrouw Catherine zullen tijdens hun reis naar Australië waarschijnlijk kiezen voor Sydney als basis. Het is goed mogelijk dat de twee vanuit deze plaats al hun bezoeken afleggen. Zo schrijft The Sydney Morning Herald.


  Volgens de krant zal er later deze maand een afvaardiging naar Sydney komen om de details van het bezoek te bespreken. Maar een bron vertelt de krant al iets meer. "We hebben gehoord dat Sydney de basis zal worden, maar ik weet niet hoeveel ze precies zullen gaan reizen. We gaan er vanuit dat prins George meekomt. Dat is waar we op hopen." Deze basis zal vooral gebruikt worden voor de zoon van prins William en zijn vrouw. Als het kleine jongetje meekomt, zal hij namelijk niet meegaan met ieder bezoek.

  Eerder gingen er al geruchten dat prins George waarschijnlijk meegaat met de reis, maar dit is nog niet officieel bevestigd door het Koninklijk Huis. 30 jaar geleden brachten de negen maanden oude William en zijn ouders Charles en Diana eveneens een bezoek aan Nieuw-Zeeland en Australië.

  4 januari 2014 - 17:23