×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry’s laatste officiële taak: bijna naar Canada!

  Niet aanwezig bij receptie van broer William

  Prins Harry’s laatste officiële taak: bijna naar Canada!

  Prins Harry hoeft zijn vrouw Meghan en zoontje Archie niet lang meer te missen. De prins heeft maandag zijn laatste officiële verplichting voordat hij naar zijn gezin in Canada reist.

  Harry arriveerde maandagochtend bij de UK-Africa Investment Summit in Londen. Daar woonde de prins vergaderingen bij met de presidenten van Malawi en Mozambique en de premier van Marokko. Hij is naar verwachting maandagavond niet aanwezig bij de receptie op Buckingham Palace van zijn broer William.

  De hertog van Sussex had al ja gezegd tegen de vergaderingen voordat hij besloot afstand te nemen van het koninklijk huis. Harry zou zo snel mogelijk naar Vancouver vertrekken. Wanneer hij weer terug is in Engeland is niet duidelijk. Volgens paleisbronnen keert Harry nog voor het voorjaar terug.

  20 januari 2020 - 14:21