×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry: William jaloers op Poolavontuur

  Britse prins nog steeds ingesneeuwd in basiskamp

  Prins Harry: William jaloers op Poolavontuur

  Prins William had wel met zijn broer Harry willen ruilen, die op expeditie is op de Zuidpool. William zou ook wel weg willen van zijn krijsende zoontje, prins George, zei Harry voor de grap.


  Prins William maakt zich wel zorgen over de gevaren waaraan zijn broertje zich blootstelt, vertelde prins Harry op serieuzere toon tegen The Telegraph. Harry hoopt de Zuidpool op 16 december te bereiken. Hij reist met een team van gewonde Britse veteranen in de South Pole Allied Challenge.

  Voorlopig kan het Britse team geen kant op. De Antarctica-gangers zitten al twee dagen ingesneeuwd op hun basiskamp. Ze wachten op betere condities, zodat ze aan hun eigen conditie kunnen werken. Het is de bedoeling dat ook prins Harry tijdens de tocht 12 uur per dag gaat skiën, terwijl hij ook nog een slee voorttrekt.

  26 november 2013 - 10:49