×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry vliegt 2700 km om voor Meghan

  Prins Harry vliegt 2700 km om voor Meghan

  Prins Harry heeft flink wat kilometers gemaakt om bij zijn vriendin Meghan Markle te kunnen zijn. Harry, die afgelopen week op de Caraïben was, zou direct terug vliegen naar Londen, maar volgens een vriend heeft hij op het laatste moment een tussenstop gemaakt in Toronto. Dat schrijft The Sun.


  Markle is in de Canadese stad voor opnames van de hitserie Suits, waarin ze de advocate Rachel Zane speelt. Volgens de vriend kon Harry niet langer zonder zijn geliefde en wilde hij haar per se zien. "Dit toont wel aan hoe verzot de twee op elkaar zijn", aldus de vriend.

  En hoewel de relatie geen geheim meer is, zijn de Britse royal en de Amerikaanse actrice nog niet samen gespot. Maar volgens de vriend is het maar de vraag hoe lang Harry die kennismaking met het publiek nog gaat uitstellen. "We hebben hem nog nooit zo gelukkig gezien. Hij is echt stapelgek op haar."

  6 december 2016 - 10:14