×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry viert verjaardag

  Prins Harry viert verjaardag

  Prins Harry viert zijn 32ste verjaardag vandaag. Tegelijkertijd is het drukke programma bekendgemaakt dat de prins volgende week in de Schotse stad Aberdeen zal hebben.


  Op de Twitter van Kensington Palace is bekendgemaakt wat de prins dinsdag gaat doen. Volgens het officiële Twitteraccount zal Harry hierdoor een beeld krijgen van 'het belangrijke werk dat wordt gedaan om jonge mensen te helpen in Aberdeen.' 

  De dag zal vooral draaien om begeleiding en sport en wat het betekent voor de sociale ontwikkeling. Daarnaast zal de Britse prins ook meer te weten komen over de twee organisaties waarmee hij werkt, Diana Award en Sported UK, en wat zij doen in Schotland. 

  15 september 2016 - 11:02