×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry viert oud en nieuw met Cressida’

  Skiplannen voor januari

  Prins Harry viert oud en nieuw met Cressida’

  Prins Harry en zijn vriendin Cressida willen oud en nieuw samen vieren. Volgens Daily Mail hoopt de Britse prins begin januari nog een paar dagen te kunnen skiën met zijn vriendin, voordat hij in het nieuwe jaar weer achter de knuppel kruipt van een Apache helikopter.


  Het weekeinde voor kerst zouden ze samen hebben doorgebracht in een huis van zakenman Richard Branson in Kidlington in het Engelse graafschap Oxfordshire. Ze waren daar te gast bij Bransons zoon Sam (28) en zijn echtgenote Isabella Calthrope, een halfzus van Cressida. Vrienden van het paar ontkennen dat er een verloving op komst is.

  De kerst vierden ze apart van elkaar. Cressida bracht de kerstdagen door met haar vader en stiefmoeder in Norfolk, niet ver van Sandringham waar de koninklijke familie bijeen was en prins Harry tegen zijn broer prins William een potje voetbal speelde.

  27 december 2013 - 17:35