×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry verwerkte dood Diana nooit

  Prins Harry verwerkte dood Diana nooit

  Prins Harry stopte zijn verdriet na de dood van zijn moeder Diana jarenlang weg. "Ik heb wat is gebeurd nooit echt verwerkt”, zegt de 32-jarige Britse prins in een documentaire die ITV maandagavond uitzendt.


  “Ik heb heel veel emoties begraven”, zegt Harry, die pas twaalf jaar oud was toen prinses Diana in 1997 omkwam bij een auto-ongeluk. “Een groot deel van mijn leven heb ik er niet eens over na willen denken.”

  Harry, die afgelopen zomer al zei dat hij pas drie jaar geleden is gaan praten over de dood van Diana, stak naar eigen zeggen zijn 'kop in het zand’. “Ik moest niets van mijn leven hebben en verzette me ertegen”, vertelt hij in de nieuwe documentaire over de moeilijke jaren na zijn moeders dood.

  In de film over Sentebale, de mede door Harry opgezette liefdadigheidsinstelling, zegt de prins tegenwoordig heel anders in het leven te staan. “Ik wilde iets zinvols doen en mijn moeder trots maken”, vertelt Harry over het opzetten van Sentebale, ruim tien jaar geleden. “Ik ben nu vol energie en zie in dat ik het geluk heb in een positie te verkeren waarin ik een verschil kan maken.”

  20 december 2016 - 09:11