×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry verrast theaterbezoekers’

  Op de eerste rij bij Fear and Loathing

  Prins Harry verrast theaterbezoekers’

  Prins Harry is deze week gezien in het theater in Londen. Hij zou op de eerste rij hebben gezeten bij het populaire toneelstuk Fear and Loathing in Las Vegas. Dat meldt The Daily Mirror.


  Het stuk gaat over het najagen van de zogenoemde American Dream. Verschillende bezoekers in de zaal waren volgens de Britse krant verbaasd en verrast om de zoon van prins Charles te zien. Een aantal van hen liet dat op Twitter weten.

  Zo'n anderhalf jaar geleden was de prins in het echte Las Vegas. Toen werd de 29-jarige Harry naakt op de foto gezet in een hotelkamer. Maar volgens de krant ligt deze onstuimige periode intussen ver achter hem. Tegenwoordig wordt hij alleen nog maar gezien bij beschaafde feestjes, etentjes en theaters.

  27 februari 2014 - 13:16