×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry verrast Amerikaans gezin met kerstkaart

  Prins Harry verrast Amerikaans gezin met kerstkaart

  Prins Harry heeft het Amerikaanse gezin Radetic verrast met een kerstkaart. De verrassing werd nog groter toen de familie zag dat de kinderen Ana-Maria en Vinko met de Britse prins op zijn officiële kerstkaart staan.


  Harry koos een foto met de tienjarige Ana-Maria en de vijfjarige Vinko om zijn kerst- en nieuwjaarsgroet op te luisteren. De kinderen poseerden in mei met de prins, tijdens de Invictus Games in Orlando, Florida. Hun vader Anthony, die zijn carrière als gevechtspiloot moest beëindigen na een motorongeluk, nam deel aan het sportevenement voor gewonde militairen.

  “Wat een eer om een kerstkaart te ontvangen van prins Harry met mijn kinderen erop!”, twitterde Anthony. De voormalig gevechtspiloot en zijn gezin hadden geen flauw idee dat Ana-Maria en Vinko op Harry’s kaart stonden, totdat de kaart in de brievenbus lag. “Bedankt dat jullie mijn kerstkaart mogelijk hebben gemaakt!”, schreef Harry onder de voorgedrukte gelukswensen.

  In tegenstelling tot vorig jaar werd Harry’s kerstkaart niet vrijgegeven door Kensington Palace. Daily Mail drukte donderdag foto’s af van de kerstgroet die de 32-jarige prins verstuurde naar vrienden en familie.

   

  29 december 2016 - 13:36