×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry vermaakt zich met de mannen

  Kapitein-generaal op de kazerne in Bickleigh

  Prins Harry vermaakt zich met de mannen

  Prins Harry houdt zichzelf bezig nu zijn vrouw Meghan in New York zit. Net als dinsdag was de hertog van Sussex op pad, dit keer bezocht hij een eenheid van de Britse mariniers op een kazerne in het Engelse Bickleigh.

  De 34-jarige Harry bracht zijn bezoek in zijn rol als kapitein-generaal van de Royal Marines. De prins kreeg uitleg over het werk van de manschappen en zag ook enkele demonstraties.

  Prins Harry is sinds december 2017 kapitein-generaal van de Royal Marines, de mariniers van de Britse strijdkrachten. Hij nam de ceremoniële functie toen over van zijn grootvader prins Philip. Vorige week had Harry ook al zijn uniform aangetrokken. Toen nam hij een kijkje bij de winteroefening Exercise Clockwork in Noorwegen. Daardoor kon Harry Valentijnsdag niet doorbrengen met zijn vrouw.

  Meghan vertrok deze week in het diepste geheim naar New York. Op foto’s is te zien dat ze al verschillende vrienden, zoals Abigail Spencer, Serena Williams en Jessica Mulroney, ontmoette. Naar verluidt wordt er voor de hertogin een babyshower georganiseerd. Volgende week hebben Harry en Meghan weer alle tijd voor elkaar. Dan gaan ze met z’n tweeën op reis naar Marokko.

  21 februari 2019 - 08:30