×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry terug naar Kathmandu

  Prins Harry terug naar Kathmandu

  Prins Harry wordt maandag terug verwacht in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Dat meldt de Kathmandu Post op basis van berichten van bewoners van het dorpje Lapubeshi waar de Britse prins de afgelopen dagen heeft geholpen met de wederopbouw van de Parvat Kiran school en van de microwaterkrachtcentrale.


  Volgens de dorpsbewoners heeft Harry, die in het plaatselijke hotel verbleef, afscheid genomen en is hij vertrokken naar Kathmandu. De Nepalese hoofdstad heeft op dit moment te maken met een enorme stofstorm die al heeft geleid tot sluiting van het vliegveld.

  Prins Harry verlengde vorige week zijn vijfdaags officieel bezoek aan het vorig jaar door zware aardbevingen getroffen Nepal met nog eens zes dagen om vrijwilligerswerk te doen. Harry's broer en schoonzus William en Kate worden volgende maand in Zuid-Azië verwacht voor bezoeken aan Nepals buurlanden India en Bhutan.

  28 maart 2016 - 14:41