×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry terug in Kensington Palace

  Harry ontvangt president van Nepal

  Prins Harry terug in Kensington Palace

  De Britse prins Harry heeft dinsdagochtend een ontmoeting gehad met de Nepalese minister-president Khadga Prasad Sharma Oli. Hij ontving hem op Kensington Palace, waar hij tot voor kort nog woonde.

  Het Britse koningshuis deelde online beelden van het afspraakje. Oplettende volgers zagen dat er ondanks de verhuizing nog steeds foto’s van Harry op het dressoir staan. Eentje samen met zijn vrouw Meghan en een oudere waarop de hertog van Sussex nog zonder baard op staat met zijn broer William. In een derde fotolijstje zit een foto van William en Kate.

  Harry verhuisde dit voorjaar naar Frogmore Cottage in Windsor.

  Sharma Oli was overigens niet alleen naar Kensington Palace gegaan. Hij bracht zijn vrouw Radhika Shakya met zich mee. Prins Harry was drie jaar geleden in Nepal.

  11 juni 2019 - 18:37