×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry ‘starstruck’ na ontmoeting met Rihanna

  Prins Harry ‘starstruck’ na ontmoeting met Rihanna

  Prins Harry stond woensdag tijdens zijn bezoek aan het Caribische eiland Barbados oog in oog met superster Rihanna. De twee ontmoetten elkaar tijdens een feestje ter gelegenheid van de vijftigjarige onafhankelijkheid van het eiland, de geboorteplaats van de zangeres.


  Kensington Palace deelde een foto van de ontmoeting via sociale media. Volgens Britse media was de prins onder de indruk van Rihanna en zelfs een klein beetje 'starstruck'. Harry wist pas twintig minuten van tevoren dat hij haar al voor het concert zou ontmoeten dat later woensdag plaatsvindt. "We dachten dat hij haar wel zou willen zien voordat het optreden begint", zei iemand van de hofhouding tegen de Mirror. "Hij ontdekte het pas net dat zij er al zou zijn."

  De festiviteiten vinden plaats in Bridgetown, de hoofdstad van Barbados, voor naar verwachting twintigduizend man.

  1 december 2016 - 09:00