×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry sluit Caraïbische tour af

  Prins Harry sluit Caraïbische tour af

  Prins Harry heeft zijn vijftiendaagse tour door de Caraïben afgesloten. Zondag stonden de laatste activiteiten op zijn agenda in de Guyaanse hoofdstad Georgetown. Daar bezocht hij onder grote belangstelling een kindertehuis.


  Harry was gedurende ruim een uur binnen in het Joshua House Children Centre en ontmoette daar de kinderen en begeleiders. De meeste kinderen, variërend in de leeftijd van 7 tot 17 jaar, zitten daar vanwege problemen als misbruik, verwaarlozing of armoede.

  De prins hield een korte vraag- en antwoordsessie met enkele tieners, die hem onder meer vroegen hoe het is om prins te zijn. "Leuk en minder leuk", antwoordde Harry. "Je hebt natuurlijk veel voordelen, maar ook veel verantwoordelijkheid."

  Volgens The Mirror keert Harry maandag terug in Groot-Brittannië, waar hij zich kan richten op het weerzien van zijn vriendin Meghan Markle. Volgens de Britse krant zien de twee elkaar later deze maand eindelijk weer en hebben ze plannen om voor het eerst samen op reis te gaan. Of Meghan tijdens de kerst ook op het paleis wordt verwacht, blijft nog onduidelijk.

  5 december 2016 - 09:47