×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry prijst oma en koningin Elizabeth

  Prins Harry prijst oma en koningin Elizabeth

  Prins Harry heeft zich donderdag in lovende woorden uitgelaten over de Britse koningin Elizabeth. De 32-jarige kleinzoon vergezelde zijn oma donderdagavond tijdens de uitreiking van de Queen's Young Leaders Awards.


  Harry zei dat Elizabeth zelf ook op jonge leeftijd leider werd. Ze was 26 toen ze op de troon kwam. ''De koningin, die op zo'n jonge leeftijd de uitdaging van het leiderschap heeft aangenomen, laat ons het belang van onbaatzuchtige inzet zien'', zei Harry tijdens een toespraak in Buckingham Palace. ''Ik weet dat we allemaal streven naar de norm die zij heeft bepaald voor mensen in het Gemenebest en de rest van de wereld."

  ''In binnen- en buitenland zie ik mensen, vooral jongeren, ongelooflijke dingen doen. Jonge mensen gebruiken de technologie meer dan ooit voor krachtige en goede veranderingen in hun gemeenschappen'', vervolgde Harry. ''Ze zijn creatief en innovatief en het belangrijkste is dat ze van de wereld een betere, meer optimistische en barmhartige plek maken."

  Nadat de Queen’s Young Leaders Awards waren uitgereikt, volgde een receptie in Buckingham Palace. De Queen’s Young Leaders Awards werden in 2014 voor het eerst uitgereikt.

  30 juni 2017 - 08:40