×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry prijst Nederland

  Hertog kijkt uit naar de stroopwafels

  Prins Harry prijst Nederland

  Prins Harry kijkt enorm uit naar de volgende editie van de Invictus Games, die in mei in Den Haag wordt gehouden. De hertog van Sussex, initiatiefnemer van het sportevenement voor militairen en veteranen met blijvend letsel, kan naar eigen zeggen niet wachten.

  “De Nederlanders zijn fantastische supporters en dat is ook een van de redenen waarom we voor jullie hebben gekozen”, zegt Harry in een video op Instagram, waarin hij stilstaat bij vijf jaar Invictus Games. “We kijken enorm uit naar Den Haag en naar de zee van oranje supporters en het geluid. Maar ook naar de stroopwafels (of hoe je die ook noemt), de dj’s en de gastvrijheid. Ik denk dat het fantastisch wordt. Ik kan niet wachten.”

  De vijfde editie van de Invictus Games worden volgend jaar van 9 tot 16 mei in Den Haag gehouden. Vorig jaar mei werd bekend dat het sportevenement voor militairen naar Nederland komt. Eerdere edities vonden plaats in Londen, Orlando, Toronto en Sydney.

  11 september 2019 - 09:16