×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry overhandigt rugbycup aan Engeland

  Prins Harry overhandigt rugbycup aan Engeland

  De Britse prins Harry zal met een goed gevoel terugkijken op de zaterdagavond. Hij was een van de 82.000 aanwezigen bij de jaarlijkse rugbywedstrijd om de Calcutta Cup tussen Engeland en Schotland en zag hoe zijn thuisland er met de winst vandoor ging (61-21).


  Volgens Britse media was Harry zichtbaar trots toen hij de beker na afloop mocht overhandigen. De prins is een groot rugbyliefhebber en zat in het stadion in zijn rol als beschermheer van de Rugby Football Union.

  Op de tribune had Harry gezelschap van de Britse minister van Defensie Michael Fallon. De vriendin van de prins, Meghan Markle, was er niet bij. Zij werd zaterdag gespot in haar woonplaats Toronto. Vorige week brachten Harry en Meghan nog het weekeinde met elkaar door op Jamaica toen ze aanwezig waren op de bruiloft van een van Harry's beste vrienden.

  12 maart 2017 - 11:20