×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry op vakantie met nieuwe liefde

  Prins Harry op vakantie met nieuwe liefde

  Prins Harry is met zijn nieuwe vriendin Camilla Thurlow op een romantische cruise in Saint-Tropez. De 25-jarige Thurlow vergezelde de Engelse prins voor een vakantie op een luxe jacht met vrienden.


  Het gezelschap, onder wie vriend Ben Goldsmith en zijn verloofde model Jemima Jones, vertrok zaterdag vanuit de Franse badplaats. "Het reisje is deels om te vieren dat Harry over een paar weken 30 wordt", aldus een ingewijde in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Harry viert zijn verjaardag op 15 september. Maar de prins, die de laatste tijd druk was met het organiseren van de Invictus Games, had ook behoefte aan vrije tijd, weet de bron.

  Prins Harry en Camilla werden in juli voor het eerst zoenend gespot in een nachtclub in Londen. "Na die eerste kus hielden ze via sms contact", weet een tweede bron. "Dat hij haar mee vraagt voor een reisje met vrienden die hij al jaren kent, laat wel zien dat hij smoorverliefd op haar is." Volgens een derde bron is de prins, die in april zijn relatie met Cressida Bonas zag stuklopen, er klaar voor om te settelen.

  28 augustus 2014 - 01:17