×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry op skivakantie met Cressida Bonas

  Stel vloog per helikopter naar resort in Kazachstan

  Prins Harry op skivakantie met Cressida Bonas

  De Britse prins Harry en zijn vriendin Cressida Bonas zijn op skivakantie in Kazachstan. Het stel vloog met een helikopter naar een exclusief resort in de bergen bij de stad Almaty, weet Hello!.


  Zowel de 29-jarige Harry als de 25-jarige Cressida zijn ervaren skiërs. En het was tijdens een eerdere skivakantie in Zwitserland vorig jaar februari dat de twee voor het eerst innig in het openbaar werden gezien.

  De geruchten dat Harry zijn vriendin binnenkort ten huwelijk gaat vragen worden alsmaar sterker. Zo was het stel begin deze maand voor het eerst samen te zien op een openbaar evenement en waarschijnlijk is Bonas donderdag ook aanwezig bij een officieel diner in St James's Palace dat Harry organiseert voor soldaten.

  25 maart 2014 - 16:47