×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry ontmoet schoonvader deze maand’

  Prins Harry ontmoet schoonvader deze maand’

  Prins Harry maakt zich op voor de eerste ontmoeting met zijn aanstaande schoonvader. Vader Thomas van Meghan Markle komt volgens Britse media later deze maand over naar Londen.


  Meghans gescheiden ouders komen naar de Britse hoofdstad voor de doop van hun dochter. In aanloop naar haar huwelijk met Harry treedt Meghan toe tot de Anglicaanse kerk. Volgens The Sunday Times wordt de voormalige actrice mogelijk volgende week al gedoopt tijdens een besloten ceremonie op Kensington Palace. Aartsbisschop van Canterbury Justin Welby, die Harry en Meghan op 19 mei in de echt verbindt, zal de Amerikaanse dopen.

  Harry heeft zijn aanstaande schoonvader nog niet ontmoet. Meghans moeder Doria Ragland is geen onbekende van de prins, zo was zij in september van de partij tijdens de slotceremonie van de Invictus Games in Toronto.

  Meghan lijkt haar handen vol te hebben aan het aanstaande huwelijk. De 36-jarige nam volgens The Mirror zondag afscheid van haar vrijgezellenbestaan. Met vriendinnen liet ze zich in een luxe spa in de watten leggen. Volgens de krant waren er twee opvallende afwezigen bij het vrijgezellenfeest. Meghans moeder en Catherine, de hertogin van Cambridge werden niet gespot. Doria zou nog thuis in Los Angeles zijn en ook Catherine, die in verwachting is van haar derde kind, zou thuis zijn gebleven om uit te rusten.

  5 maart 2018 - 10:17